TUUR FLORIZOONE solo, in duo met drummer Etienne Plumer én
met zijn trio Tricycle

© Paulien Verlackt


© Cees van de Ven


donderdag 21 oktober 2021
TUUR FLORIZOONE solo, in duo met drummer Etienne Plumer én met zijn trio TricycleHet belooft een afwisselend concert te worden: Tuur Florizoone solo, in duo met drummer Etienne Plumer én met zijn trio Tricycle dat al 20 jaar samen is en volle zalen trekt. Florizoone is een van de meest geliefde muzikanten in België en daarbuiten. Zijn niet te missen podiumprésence en accordeonspel laat niemand onberoerd. Wie kent niet zijn passionele score en spel voor de Vlaamse film ‘Aanrijding in Moscou’.


Zijn composities zijn een mengeling van jazz, wereldmuziek en filmmuziek. Tricycle met Philippe Laloy (rieten) en Vincent Noiret (contrabas) is vermaard om verbazend melodieus samenspel. Ook na 20 jaar blijft het spel sprankelend, verrassend en verre van routineus.


In duo met drummer Etienne Plumer slaat Tuur Florizoone een nieuwe weg in. De muziek is stevig, vol passie en feestelijk. Twee improvisatoren die elkaar in de interactie uitdagen en stimuleren.


Onlangs heeft Florizoone de sfeervolle solo-cd 'Night Shift' uitgebracht en ook het jubilerende Tricycle lanceerde een nieuwe cd: 'Zoom'. Beide werden in de pers zeer goed ontvangen. We zijn er van overtuigd dat dit concert jong en oud zal bekoren.

U bent van harte welkom!Tuur Florizoone (accordeon), Etienne Plumer (drums), Philippe Laloy (rieten), Vincent Noiret (contrabas)

 


- Plaats: CC Palethe, Jeugdlaan 2, Pelt

- Enkel online verkoop: 12€ via CC Palethe - Klik hier

- Aanvangsuur: 20.30 uur


Link naar de nieuwsbrief van CC Palethe: Lees de nieuwsbrief